Nejnovější recenze ze sekce Pergoly
- Konstrukčně a prostorově naprosto pohodové.
- Některé díly nemají dost odolnost proti UV záření. Úplně rozsypané úchyty plachty po 3 měsících. Nahrazeno karabinkami. Po dvou letech popraskané pojezdy a není možné zajistit náhradní.
Není servis s náhradními díly, zvláště, když na slunci nevydrží. A pergola má před sluncem ochránit. A jelikož není jak plachtu zavěsit, tak pergola je po dvou letech nepoužitelná. Snad se mi podaří nějak pojezdy vyrobit.
Bohužel ani zdaleka nemá rozměr 3x4metry !!!!
Kvalitní a velmi dobře zpracované zboží za luxusní cenu. Velký sortiment a příjemná komunikace. Bylo dodáno i to co se zdálo být nedostupné pro sezonnost = potěšení z dodávky. Náš opakovaný nákup a zase na 100%. Děkujeme
- Kvalitní výrobek, hezky vypadá, snadná montáž, přesné díly, jasný návod.
Pergola je velice pěkná, na montáž jednoduchá, krycí tkanina je voděodolná, snadno se na konstrukci natáhne, je omyvatelná, konstrukce je lehounká a dá se ve čtyřech lidech snadno přenést na jiné místo, návod je přehledný a jednoduchý, při montáži doporučuji použít aku šroubovák, pergola je vzhledem k svému provedení za velice přijatelnou cenu a opravdu je pod ní příjemné posezení. dokonale splnila naší představu, hodí se pro každou příležitost, vznikl nám při montáži minimální odpad a z transportních palet jsme si svépomoci vyrobili navíc stojan na zahradní nářadí, no není to paráda.........
- snadná montáž, hezký vzhled
Lanit Plast Bioclimatic 33
Přidáno: 16. května 2023
(naposledy upraveno 16. května 2023)
Zakoupeno v Best4house
- Rychlá montáž
Lanit Plast Wall 53 antracit / opál PC
Přidáno: 15. května 2023
(naposledy upraveno 15. května 2023)
Zakoupeno v Buildex.cz
- dobrý poměr cena/kvalita
- konstrukce slabší, ale i tak pevná
- Lehký a perfektně zabalený výrobek.
- Špatně srozumitelný návod. Jednou jsem musel rozdělávat a podruhé raději upravit konstrukcí
- Velice pěkná a masivní pergola. Nadmíru spokojeni. Pergola plní svůj účel. Hezký den všichni :)
Montáž pouze pro zdatné kutily. vodící lišta rolet byla cca o jedem mm delší, takže akce přímočarka, otvory ve střešních trubkách měly otřepy po vrtání, takže akce pilník a ještě jsou cca o 2 cm delší a střecha nejde úplně zavřít, zase přímočarka opravila. Návod opravdu skromný, nad jedním krokem dlouhé bádání. Jinak nyní je to opravdu pěkné. Takže kutilům doporučuji.
Jednoduchá stavebnice.dobře zabaleno.
- Něco podobného sháním delší dobu. Nebylo na českém trhu.
- jednoduchá konstrukce a i jednoduché postavení
- stavbu zvládl jeden člověk
Zatím nepostavena.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Klasický základ pergoly z lehkého dřeva.
- Poškozený nosný sloupek, který nebyl zabalen. Pravděpodobně to vzniklo přepravou.
moc spokojeni
- Dobrá kvality materiálu
- Precizní zpracování
- Vyšší cena
- kompletní sestava pro montáž včetně spotřebního materiálu
- nízká kvalita materiálu
- cena neodpovídá kvalitě
- malá průchozí výška
- konstrukce podřená, místy promáčklá
Je lepší si přidat a koupit pergolu vyšší řady Gutta Terrassendach Original, která je nesrovnatelně lepší kvality.
Zatim mame jen kratce,ale jsme spokojeny
Zobrazuji 21 - 40 ze 147 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...8 Další »